Nicolet FaberNicolet Faber Advies en Begeleiding

Ik ben Nicolet Faber, oprichter en eigenaar van Nicolet Faber Advies en Begeleiding.  Mijn missie is het energiek en inspirerend begeleiden van leidinggevenden, teams en organisaties in verandering. Ik help hen vanuit eigen kracht te komen tot duurzame resultaten.

Nicolet in het kort

Na mijn studie onderwijskunde werkte ik als trainer, coach bij een educatief adviesbureau. Omdat ik graag  nieuwe mensen wilde ontmoeten en nieuwe culturen wilde ervaren, ben ik op wereldreis gegaan. In Australië vervolgde ik mijn carrière in de zakelijke dienstverlening als HRM manager bij IBM. Terug in Nederland kwam ik bij Reclassering Nederland terecht in de strafrechtketen waar ik actief was in verschillende leidinggevende functies. Van unitmanager tot hoofd van de internationale afdeling tot aan programmamanager van een landelijk cultuur veranderprogramma gericht op het vergroten van de professionele autonomie en de resultaatgerichtheid van de organisatie. In ruim 20 jaar heb ik mij ontwikkeld als specialist op het gebied van organisatieontwikkeling en verandermanagement.

Adviseur, coach en interim-manager

Met een flinke dosis ervaring in organisatorische en gedragsmatige vraagstukken werk ik nu binnen mijn eigen onderneming als organisatieadviseur, coach en interim-manager. Ik ben sterk in trajecten waar energie opgewekt moet worden om de zaak in beweging te krijgen. Ik breng focus aan en creëer resultaat. De kunst om medewerkers actief te betrekken en hun talenten en krachten aan te boren versta ik. Hierdoor is na mijn vertrek het team of de organisatie blijvend veranderd.

Wat anderen zeggen

Betrokkenen zeggen over mijn aanpak: gedreven, daadkrachtig, flexibel, altijd in verbinding met mensen en gericht op concrete resultaten.

Als ik niet werk

Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Utrecht. Met veel plezier zing ik bij het Toonkunstkoor Utrecht. Daarnaast ben  ik een actieve sporter. Yoga geeft rust en balans in mijn leven. Wil je meer over mij weten? Bel of mail gerust om kennis te maken.