De kracht van paradoxen in leiderschap

Voelt u ook de spagaat tussen: bottom-up en top-down; verantwoordelijkheid geven en nemen; improvisatie en structuur; beheersen en loslaten; snelheid en rust; resultaatgerichtheid en reflectie?

In de netwerkmaatschappij waarin wij leven verdwijnen de hiërarchische verhoudingen naar de achtergrond en maken plaats voor zelfstandigheid, creativiteit, moed en samenwerking. Universele paradoxen krijgen nieuwe vormen en dagen mensen uit. Dat geldt niet alleen voor zelfstandig ondernemers en de private sector, maar in sterke mate ook voor de publieke sector.

Hoe ga je als leidinggevende om met deze paradoxen, ontwikkelingen en uitdagingen?

Wanneer en waar?  
Datum:                15 november 2016
Locatie:               Brevent, Dam 32A, 1506 BE te Zaandam
Kosten:               € 350.- (inclusief lunch) (excl. BTW)
Deelnemers:       maximaal 12
Inschrijven:          info@nicoletfaber.nl

Tijdens deze masterclass gaan Daniella Balabanova en Nicolet Faber uitgebreid in op kansen, valkuilen en het behoud van plezier in je werk. Dit doen zij door kennis, ervaring en wetenschappelijke inzichten te verbinden en te koppelen aan prikkelende werkvormen.

 

Nicolet Faber is organisatieadviseur, team- en managementcoach en interim-manager. Op energieke wijze begeleidt zij leidinggevenden, teams en organisaties bij verandering om vanuit eigen kracht te komen tot duurzame resultaten.

Drs. Daniella Balabanova is psycholoog en executive coach. Zij begeleidt ondernemers, besturen, leidinggevenden, professionals en teams bij groei, ontwikkeling en verandering. In 2015 ontving zij de jury- en de publieksprijs ‘Beste Zaanse Zakenvrouw’.