Op 10 december 2015 was Nicolet dagvoorzitter op onze medewerkersdag.  Op deze dag gingen ± 200 medewerkers, managers en stafleden met elkaar in gesprek over het thema integraal werken. Op vakkundige en enthousiaste wijze heeft zij ons de gehele dag door het programma geleid, waarbij zij zowel de sprekers als de aanwezigen tijdens het ochtendgedeelte scherp hield door terzake doende vragen te stellen en door te vragen.

Ook in de voorbereiding naar de dag toe heeft Nicolet zich opgesteld als een kritische sparringpartner, waarbij zij continue het doel voor ogen hield dat wij met de regiodag wilden bereiken. Nicolet en haar werkwijze kenmerkt zich door een combinatie van humor, gedrevenheid, charme en daadkracht!

img-nicolet

Nicolet was voor mij een leidinggevende die de mens ziet en dat als uitgangspunt neemt voor haar benadering. Ze denkt in oplossingen en weet mensen zo te stimuleren dat ze zichzelf van een andere kant leren kennen. Ze weet het beste in mensen naar boven te brengen. Werkplezier en goede resultaten gaan hand in hand.

Nicolet bereikt grensverleggende resultaten zowel voor de opdrachtgever als voor haarzelf met verbindend sociaal leiderschap, intellectuele wendbaarheid en lef.

Ik heb van Nicolet geleerd hoe je met positieve energie, doorzettingsvermogen en vertrouwen beweging en verandering tot stand brengt.

De visiedag die je voor ons verzorgde was tot in de puntjes voorbereid. Als adviseur was je duidelijk aanwezig en toch nam je weinig ruimte in. Een mooie en krachtige combinatie die garant stond voor een goed eindresultaat: grote mate van eensgezindheid over de bouwstenen van de koers voor de komende jaren.